Renovatie

 

U kent waarschijnlijk allemaal de problemen rondom het klussen, verstandig verbouwen en renoveren wel! U heeft een nieuw huis gekocht, u wilt uw oude woning slopen of u wilt verbouwen. Vaak loopt men al maanden met deze gedachte rond. Ook het simpele besluit om het plafond in de woonkamer eens te schilderen of te stuken kost al vele nadenkuren. Voor het nemen van een besluit tot het ‘aanpakken?van de huidige- of nieuwe woning, volgt onherroepelijk de vraag; hoe gaan we dit aanpakken?

De volgende mogelijkheden worden vervolgens dan overwogen. Ome Jan kan toch stuken? Je weet wel, die man die op de hoek woont en die schildert toch altijd in zijn vrije tijd? Of broer Cor kan ook nog wel even een muurtje metselen!

 

Is dit werkelijk wel de oplossing waarnaar u op zoek bent?

 

Nee, dan het Bleijenberg Design het alternatief! Want zoeken in telefoonboeken, kijken op Internet en het vragen bij vrienden waar onlangs ook al door een klusbedrijf is gewerkt werkt vaak niet goed. Ook dit brengt vaak de nodige problemen met zich mee. Lange levertijden, “over drie maanden bent u aan de beurt? werken de mensen wel zoals u van hen verwacht, worden de afspraken wel nagekomen, en, niet onbelangrijk, betaal ik niet te veel voor de uit te voeren werkzaamheden?

 

Bleijenberg Design is echter dan voor u de oplossing, want weet wat u kiest: